contact | NL | FR | DE | EN

Gekoelde Meubels

MAGEC | kiest voor:

Gekoelde Meubels

SAGI

Gespecialiseerd in het ontwerp en productie van professionneel koelapparatuur. Innovatie, ontwerp, betrouwbaarheid, hoog rendement, hygiëne, flexibiliteit en efficiënt energieverbruik zijn de gebieden die voor MAGEC belangrijk zijn

  • De SAGI-koelkasten hebben een betere bewaring en energiebesparing.
  • De structuur is volledig in RVS 18/10 met een polyurethaan isolatie van 75 mm dik, de dikste op de markt.
  • Ze beschikken over een elegant design met afgeronde hoeken.
  • De deuren beschikken over ergonomische ingewerkte handvaten over de hele hoogte in RVS 18/10.
  • De deuren zijn zelfsluitend en voorzien van een magnetische dichting, wat het verbruik onder controle houdt.
  • Een digitale thermometer voldoet aan de maximum vereisten in de start –en leesfase van de koelkasttemperatuur.
  • De SAGI-koelkasten en koeltogen werken in een omgevingstemperatuur van +43°C, klasse T (tropisch).
  • Het "air forced"-ventilatietype met koelgas R404A geeft een gelijkmatige verdeling binnen de koelkast.
  • Combinatiekasten zijn mogelijk: bijvoorbeeld één deur koelkast en één deur vrieskast.
  • Met het brede gamma van koelmeubels (kasten en togen, positief en negatief) komt elke chef-kok aan zijn trekken.
  • De variaties, mogelijke modellen en klassen zijn enorm, en bieden een oplossing voor elk probleem.
  • De SAGI-koeltogen hebben een IP24 bescherming, en een grote keuze aan een combinatie van deuren en schuiven.
  • De hygiëne wordt gegarandeerd door het materiaal: inox, VX-pet en een handige waterafloop.
  • Het controlepaneel heeft een digitale thermometer om de temperatuur in te stellen en te af te lezen.

 

 

 

Gekoelde Meubels

COOL-SPOT

Wat is COOL-SPOT? De nieuwe oplossing voor de koude keuken! Een uniek gepatenteerd koelverssystee.
Een werkplek (‘Spot’) met een temperatuur tussen 6 en 8 °C (‘Cool’) met een ideale luchtvochtigheid. Een unieke combi van Koude Lucht en Vocht.

5 Unieke kenmerken:

  • Vers blijft Vers
    Uw koude gerechten urenlang vers en mooi buiten de koelkast
  • Minder productverlies
    Minder bederf door opwarming, uitdroging en verkleuring van koude gerechten door een betere conditionering van de werkplek
  • Bespaar tijd
    Minder handelingen noodzakelijk, als tussentijds afdekken en wegzetten
  • Bespaar energie
    Plaatselijke conditionering op de werkplek, in plaats van de gehele ruimte
  • Ontspannen werken
    Ingrediënten en gerechten blijven langer vers op de gekoelde werkplek: dit geeft meer rust aan uw keukenteam en in het gehele logistieke proces
  • Bekijk hier een productpresentatie.