contact | NL | FR | DE | EN
Magec Grootkeukens

MAGEC | Samen zoeken wij uw oplossing!

ONAFHANKELIJK

MAGEC is een onafhankelijk en vrij bedrijf met veel knowhow en ervaring in eigen huis. Als specialist in grootkeukens zoeken wij voor u de beste oplossing "op maat van uw vraag". Vanaf het ontwerp via installatie tot dienst na verkoop. Voor privébedrijven én voor openbare instellingen.

CONTACTEN, RELATIES, PARTNERS & PRODUCTEN

Sinds 1946 is MAGEC met zijn kwalitatief hoogstaande grootkeukens vooral actief op de Belgische markt. MAGEC onderhoudt sinds jaren zeer goede contacten met de leveranciers van deze kwaliteitsproducten. Daardoor zijn onze leveranciers onze betrouwbare partners geworden. De wederzijdse uitwisselingen van gegevens leidt tot een win-win situatie.

KWALITEIT & DUURZAAMHEID

Kwaliteit, duurzaamheid, goede relaties en een langetermijnvisie staan centraal in ons bedrijf. Samen met onze partners bewaken we de kwaliteit van onze producten. Dat is de rode draad binnen MAGEC. Dat is zo al jaren en daar wijken we niet van af. Het tweede criterium waarmee MAGEC hun partners en producten selecteert, is de duurzaamheid. Onze gids daarbij is onze lange en rijke ervaring als installateur van grootkeukens.

VORMING

Bovendien organiseren we samen met onze partners op regelmatige tijdstippen internationale seminaries en gespecialiseerde vormingssessies voor ons personeel.

ERKENNING

In de sector beschikt MAGEC over een T4 klasse 6 erkenning. Met een maximum per werk van 3.225.000 €.
MAGEC is, als eerste aannemer in de sector van grootkeukeninstallateurs, erin geslaagd het Keuringscertificaat van een Koelinstallatiebeheersysteem te halen.

ONZE SPECIALITEITEN

 

CharvetGranuldiskHidriaSagiStierlen