contact | NL | FR | DE | EN
Installatie grootkeukens

Installatie grootkeukens

MAGEC | Totale oplossingen van topkwaliteit!

Overheidsgebouwen, ziekenhuizen, rusthuizen, privé-bedrijven, legerkazernes, scholen, OCMW’s, psychiatrische instellingen of andere instellingen of organisaties hebben personeel in dienst dat graag ’s middags een lekkere hap eet. De gewoonte om de maaltijd buitenshuis te nuttigen neemt met de dag toe. Als uw organisatie geen keuken heeft, is uw personeel verplicht het kantoor te verlaten, met veel tijdsverlies als gevolg.

Sinds 1946 is MAGEC dé specialist bij uitstek voor het installeren van grootkeukens van 50 tot 10.000 maaltijden per dag of meer. Wij doen alles in eigen beheer.

Wij installeren het hele gamma van de keukenapparaten. Wij voorzien alles in uw grootkeuken, vanaf de speciale hygiënische vloeren met de aflopen, tot de ventilatieplafonds met de verlichting.
Ook voor de randactiviteiten zoals stock, koelkamers, vrieskamers geven wij u de beste oplossingen.
Als u het productieproces wil afsluiten met een degelijke vaatwasser en een milieubewust afvalverwerkingssysteem, is dat voor ons absoluut geen probleem. MAGEC neemt al uw problemen ter harte.

In uw grootkeuken zal uw personeel op een aangename en sociale wijze de middagpauze doorbrengen. De sfeer op het werk kan er enkel op vooruit gaan.